Tarieven

Onderhoud

De prijs voor  reparatie van uw pedicuremotor of behandelstoel is altijd maatwerk, wat moet er gebeuren?, wat is de staat van uw apparaat? Uiteraard overleg ik met u voordat ik over ga tot reparatie. Onderhoudsbeurten van pedicuremotoren zijn gestandaardiseerd en lopen volgens vast protocol. Allereerst wordt uw motor op functioneren getest en visueel beoordeeld, daarna doorloopt uw motor een standaard test programma. Hierna wordt uw handstuk van binnen gereinigd, nagekeken en gesmeerd. Vervolgens inspecteer en reinig ik het huis. Als laatste maak ik een rapport van de genomen stappen en mijn bevindingen.

Bij een behandelstoel houdt een onderhoudsbeurt in, dat allereerst de kappen (deels) verwijderd worden, het frame wordt gecontroleerd op scheuren en eventueel gesteld, vervolgens worden alle actuatoren (de motoren) gesmeerd, alle moeren worden aangehaald en de stoel wordt weer waterpas gezet. Als een van de laatste handelingen worden de kappen teruggeplaatst. Ten slotte test ik de stoel uitgebreid.

 

 

 

Enkele standaard prijzen vindt u hieronder:

  • € 69.95 Onderhoudsbeurt Spraymotor
  • € 62.95 Onderhoudsbeurt Orthofex & Podomonium
  • € 24.95 Lager montage (excl. Lagers)
  • € 48.50 Uurtarief
  • € 89.95 Onderhoudsbeurt behandelstoel.
  • € 19.95 Onderzoekskosten pedicure motor (niet gemonteerd retour)

 

* prijzen zijn exclusief btw en exclusief onderdelen.

Onderhoud en reparatie op locatie

Onderhoud of reparatie op locatie is mogelijk bij een minimum van vier pedicuremotoren i.v.m. de hoge voorrijkosten en drukte.