Diensten

Pedicure motor lenen

Het onderhouden van uw pedicuremotor is letterlijk van levensbelang voor iedere pedicurepraktijk. Het is daarom belangrijk om tijdig uw pedicuremotor te laten onderhouden en vooral niet door te blijven werken totdat de pedicuremotor ermee stopt.

Ik hoor vaak dat er geen tijd was om de machine weg te brengen of op te sturen. Om te garanderen dat u door kunt werken, kunt u bij mij een pedicuremotor lenen wanneer uw motor voor onderhoud of reparatie bij mij is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reparatie en onderhoud

Het is altijd vervelend als uw pedicuremotor of behandelstoel het begeeft en u deze moet laten repareren. Bij Frank’s mobiele service bent u gelukkig direct in goede handen als het gaat om het repareren van uw pedicurebenodigdheden.

Voor pedicuremotoren kunt u langskomen bij onze showroom of deze opsturen naar de Parmentierweg 18a, 7602PW Almelo. In verband met de hoge voorrijkosten en drukte geldt er een minimum van vier motoren bij reparatie op locatie. Voor behandelstoelen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen voor een plan van aanpak

Reparatie en inruilen van behandelstoelen

Meestal doet uw behandelstoel zijn werk zonder dat u erbij stil staat, tot het moment dat uw cliƫnt in de stoel zit en u de stoel niet meer in de gewenste positie krijgt. Onderhoud kan storingen en vervelende geluiden voorkomen, maar ook wanneer uw stoel het al op heeft gegeven bent u bij mij aan het goede adres. Reparatie is altijd maatwerk, u kunt telefonisch of per mail een prijsindicatie en een plan van aanpak overleggen.

Voor stoelen die ouder zijn dan tien jaar is het niet meer economisch rendabel om deze te repareren, wel zijn deze in te ruilen op een nieuwe behandelstoel uit mijn showroom. Indien u een nieuwe stoel aanschaft wordt deze tegen een meerprijs bij uw praktijk geleverd, of kunt u deze afhalen.